Wie we zijn

Lensink Accountants is het accountantskantoor van Daan Lensink in Heerde. Wij zijn al lange tijd actief in de accountancy en sinds kort zijn we dat ook in Heerde. Veel bedrijven hebben de weg naar ons al gevonden en worden periodiek van de nodige cijfers en rapportages voorzien zodat ze tijdig bij kunnen sturen in hun onderneming. En nee, dat hoeft door onze geautomatiseerde werkwijze niet veel te kosten. Wij zijn gewend om met vaste prijzen te werken zodat u van te voren weet wat u aan ons kwijt bent.

Wij richten ons op bedrijven in het mkb. Daarbij bedienen we zeer diverse branches. Van tweewielerzaken tot kappers en van zzp-ers in bijvoorbeeld de bouw tot kledingwinkels. Een bijzondere specialisatie hebben wij in de automotive sector waarbij we tal van garages van dienst zijn.

Bij onze dienstverlening zijn we een duidelijke toegevoegde waarde voor uw onderneming:
– Aandacht: We nemen graag de tijd om periodiek (minstens vier keer per jaar) met u over uw business te praten. Hoe ontwikkelen de cijfers zich? Hoe kunt u het rendement verbeteren? Welke kansen ziet u in de markt? Welke trends laten de rapportages zien? Gesprekken die onze klanten als inspirerend en waardevol ervaren.
– Ontzorging: U hebt wel wat beters te doen dan de administratie. Maar als ondernemer bent u hier verantwoordelijk voor. Wij maken het u gemakkelijk. Als accountantskantoor voeren we de administratie uit, inclusief het inboeken en archiveren van facturen en het presenteren van heldere rapportages. Doet u zelf een deel van uw administratie? Dan ontzorgen wij u op maat. Een efficiĆ«nte oplossing waarbij u uw voordeel doet met onze adviezen.

Als acNBA-logo Standaard.jpegcountantskantoor zijn we aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. We voldoen daarom aan verschillende eisen, bijvoorbeeld continue bijscholing.

Al zijn we een relatief klein accountantskantoor en al hebben wij geen duur kantoorgebouw, qua automatisering lopen we voorop. Zo werken we met digitale dossiers en managementcockpits. De meerwaarde voor u? Dankzij deze automatisering en deze kleinschaligheid werken we tegen aantrekkelijke tarieven en leveren we rapportages met veelzeggende cijfers. Kernachtig, daar houden we van. Neem contact op met ons voor een persoonlijke kennismaking.