Ondernemen is sturen. Vandaag begrijpen hoe het gisteren ging en het morgen beter doen. Dat geldt voor grotere bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven. Als uw financiële administratie op orde is en u beschikt over actuele cijfers, neemt u betere beslissingen. Als ondernemend accountantskantoor in de omgeving van Wapenveld helpen wij u daar graag bij. Onze aanpak is persoonlijk. We willen u en uw bedrijf goed kennen. Dichtbij u staan en het verhaal achter uw cijfers begrijpen.

Wij verzorgen de volledige accountantsdienstverlening voor de meest uiteenlopende bedrijven. Zowel voor MKB-bedrijven als voor ZZP-ers. Daarnaast functioneren we voor een toenemend aantal ondernemers als een parttime controller. Een sparring partner die met heldere rapportages komt en de kwaliteit van uw interne administratie en rapportages bewaakt.

Wij beschikken niet over een duur kantoorgebouw. Toch kunt u bij ons kwaliteit verwachten. Dat blijkt wel uit ons lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Door onze lage kosten en hoge mate van efficiency kunnen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Zoekt u een accountant in de omgeving van Wapenveld? Ontdek de toegevoegde waarde van Lensink Accountants en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.