Accountant Heerde

Als ondernemer is het belangrijk om te weten hoe uw onderneming in Heerde draait. Waar het goed gaat, waar het beter kan. Dan is het prettig als u een accountant hebt die u steeds weer van actuele cijfers voorziet. Maar die ook naar de toekomst kijkt. Die samen met u bepaalt welke indicatoren voor uw onderneming belangrijk zijn. En die vervolgens u helpt deze indicatoren te bewaken. Zodat u de goede beslissingen neemt. Wij helpen u graag om inzicht te hebben in hun cijfers. Zodat u weet hoe de vork in de steel zit. Zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan en zodat u weet waar u op kunt sturen.

Centraal in onze accountancydienstverlening staan de gesprekken die wij elk kwartaal met onze klanten hebben. Periodiek zodat er genoeg gelegenheid is om te sparren. Soms zijn dat lange gesprekken, soms kan dat heel kort. Wij bepalen in overleg met u welke indicatoren voor uw onderneming belangrijk zijn. Dat kan uw omzet zijn, dat kunnen ook aantallen klanten zijn. Kortom, buiten de geijkte kaders denken. Concrete adviezen. Daar houden wij van.

Daarnaast kunt u met vragen zitten. Mijn banksaldo is ineens heel laag terwijl ik het gevoel heb een goede periode gehad te hebben, hoe kan dat? Een nieuwe auto aanschaffen, is dat handig op dit moment? Mijn verkopen zijn toegenomen, mijn kostprijs is echter harder gestegen terwijl de inkoopprijzen gelijk zijn gebleven? Lensink Accountants oftewel Accountant Heerde biedt Heerdense ondernemers inzicht in hun cijfers. Een verrassing welke factuur er van uw accountant op de mat valt? Bij ons niet. Wij houden van vaste prijzen. Zodat u weet waar u aan toe bent. Onze aanpak is persoonlijk. We nemen de tijd om uw bedrijf te leren kennen. Persoonlijk contact is bij ons heel concreet minimaal 4 keer per jaar met u sparren.

Naast de periodieke ‘updates’ kunnen wij ook de overige accountancydienstverlening aanbieden. Zowel voor MKB-bedrijven als voor ZZP-ers. Jaarrekeningen, prognoses, administratie, BTW-aangiften, enzovoorts. Tevens fungeren wij voor een aantal ondernemingen als zogenaamde parttime controller. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daardoor wordt ons kantoor periodiek getoetst op de kwaliteit. Daarnaast zijn wij verplicht onze kennis bij te houden door middel van permanente educatie.

Wilt u ook graag inzicht in uw cijfers en zoekt u een accountant, boekhouder of adviseur in Heerde? Ontdek de toegevoegde waarde van Lensink Accountants en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.