Accountancy

Mijn banksaldo is ineens heel laag terwijl ik het gevoel heb een goede periode gehad te hebben, hoe kan dat? Een nieuwe auto aanschaffen, is dat handig op dit moment? Mijn verkopen zijn toegenomen, mijn kostprijs is echter harder gestegen terwijl de inkoopprijzen gelijk zijn gebleven? Zomaar een paar vragen waar u als ondernemer mee kunt zitten qua accountancy. Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in uw cijfers. Zodat u weet hoe de vork in de steel zit. Zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan en zodat u weet waar u op kunt sturen.

Centraal in onze accountancy dienstverlening staan de gesprekken die wij elk kwartaal met onze klanten hebben. Periodiek, zodat er genoeg gelegenheid is om te sparren. Soms zijn dat lange gesprekken, soms kan dat heel kort. Wij bepalen in overleg met u welke indicatoren voor uw onderneming belangrijk zijn. Dat kan uw omzet zijn, dat kunnen ook aantallen klanten zijn. Kortom, buiten de geijkte kaders denken. Concrete adviezen. Daar houden wij van.

Naast de periodieke ‘updates’ kunnen wij ook de overige accountancy dienstverlening aanbieden. Jaarrekeningen, prognoses, administratie, BTW-aangiften, enzovoorts. Tevens fungeren wij voor een aantal ondernemingen als zogenaamde parttime controller. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daardoor wordt ons kantoor periodiek getoetst op de kwaliteit. Daarnaast zijn wij verplicht onze kennis bij te houden door middel van permanente educatie.

Bent u geïnteresseerd in onze accountancy dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

151114_portretfoto_lensink

Lensink Accountants is NBA lid