Accountancy dienstverlening

Het voeren van een onderneming vereist inzicht in de actuele cijfers. En inzicht is er alleen wanneer u stuurt met het juiste kompas.  Wij helpen u graag te bepalen welke informatie voor uw onderneming belangrijk is. Zodat u kunt sturen met juiste én relevante informatie.

In onze dienstverlening staan de gesprekken die wij periodiek, bijvoorbeeld maandelijks, met onze klanten hebben centraal. Periodiek, zodat er genoeg gelegenheid is om te sparren. Daarbij bespreken we de actuele cijfers, bijvoorbeeld met behulp van een online dashboard waarin we de cijfers ook op een toegankelijke manier inzichtelijk hebben gemaakt. Daarbij voorzien we u van concrete en praktische adviezen.

Andere diensten

Naast de periodieke updates kunnen we ook de overige accountancy diensten aanbieden zoals;

  • Jaarrekeningen
  • Prognoses
  • Administratie
  • Btw-aangiften

Daarnaast fungeren wij voor een aantal ondernemingen als zogenaamde parttime controller.

Kwaliteit

Onze kwaliteit is gewaarborgd door de aansluiting bij de de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, de NBA. Daarom wordt ons kantoor periodiek getoetst of we voldoen aan de kwaliteitseisen van de NBA. Zo moeten wij verplicht onze kennis bijhouden door middel van permanente educatie. Zie ook meerwaarde-accountantskantoor.

Herkent u zich?

Mijn banksaldo is ineens heel laag terwijl ik het gevoel heb een goede periode gehad te hebben, hoe kan dat? Een nieuwe auto aanschaffen, is dat handig op dit moment? Waarom betaal ik zoveel belasting, moet ik niet de B.V. in? Zomaar een paar vragen waar u als ondernemer mee kunt zitten en waar wij u als accountant graag mee helpen. Zodat u weet hoe de vork in de steel zit. Zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan en zodat u weet waar u het beste op kunt sturen.

Wat kan er allemaal?

Bent u geïnteresseerd in onze accountancy dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.